Extract lichid biodinamic din compost procesat cu ajutorul ramelor Succus 100ML-1L

14
30
9,80 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
INGRASAMANTsuccus
Descriere / date tehnice: 

SUCCUS este un produs biodinamic obtinut din compost procesat cu ajutorul ramelor rosii de California.
Produsul are in compozitia sa nutrienti esentiali pentru cresterea si dezvoltarea plantelor si microorganisme benefice continute in mod natural in compost.

SUCCUS este un produs biodinamic, 100% natural si nu are in compozitia sa substante de sinteza.
De asemenea, obtinerea SUCCUS se face exclusiv prin prelucrare mecanica si termica.

Extractul lichid din vermicompost este unul dintre cei mai puternici biofertilizanti naturali folositi din cele mai vechi timpuri si pana astazi. Procedeul de obtinere a extractului are la baza o reteta imbunatatita si asigura tuturor culturilor vegetale necesarul de micronutrienti si microorganisme benefice pentru o dezvoltare rapida si sanatoasa.

Aportul de microorganisme din extract populeaza rapid solul, iar in acest fel se asigura o foarte buna aeratie a acestuia.

Prin aplicarea extractului biodinamic din compost SUCCUS nu veti mai avea nevoie de alti fertilizanti deoarece acesta este un produs complet.

DOZE RECOMANDATE:
Aplicare foliara la legume, flori, pomi:
1L in 25 litri apa 250mp

Aplicare prin fertigare (fertilizare prin picurare la radacina):
1L in 250 litri apa / 250 metri patrati

Produsul se aplica pana la inflorire, preventiv, si dupa inflorire o data la 2-3 saptamani, de asemeni preventiv, pe intreaga perioada a ciclului de vegetatie.

SUCCUS se aplica atunci cand temperatura din sol este mai mare de 10 grade Celsius, iar temperatura aerului de peste 15 grade Celsius.

VALABILITATE SI PASTRARE:
A se pastra ferit de razele soarelui si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 5 si 20 grade Celsius.
ATENTIE! La peste 25 grade Celsius produsul intra in fermentatie, insa continutul acestuia ramane nealterat.
Valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei, in conditii optime de pastrare.

Greutate Produs: 
0.15 kg