MASINA DE INTINS FOLIA DE MULCIRE

Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
MASINAMULCIRE
Descriere / date tehnice: 

Cea mai eficienta masinarie de intins folia de mulcire care nu necesita propulsare motorizata.

Datorita discurilor din fata mentineti directia de intindere a foliei.
Masinaria trebuie trasa de catre 2 persoane iar rolele din plastic moale pot fi ajustate in functie de latimea foliei. Rolele trebuie sa calce folia la o distanta de 7 cm pe ambele margini. In cazul in care solul nu e bine prelucrat se poate atasa pe masinarie saci umpluti cu nisip pentru ca racleta din spate sa ia mai mult pamant iar pentru o eficienta maxima puteti regla si unghiul racletei.
In cazul in care intindeti folia pe un teren argilos, se recomanda ca plugul sa fie coborat mai mult pentru a crea o brazda mai adanca si pentru a avea mai mult pamant cu care ulterior se va acoperi folia de multcire, atentie insa sa nu coborati prea mult plugul pentru ca tragerea masinii de intins folia va necesita mai mult efort.
In cazul in care racleta baga prea mult pamant sau atinge folia, puteti regla unghiul racletei sau distanta intre raclete.

Avantajele folosirii masinariei pentru intins folia de mulcire:
*Numar redus de zilieri pentru intindere foliei -> economisiti cat pentru 2 zilieri
*Viteza mare de intindere a foliei-> 0.5m/s sau 30m/min. Un hectar se acopera cu folie de mulcire in 2 zile de munca cu doar 2 zilieri.

In termeni economici vorbind manopera pentru a acoperi un hectar costa ~240 RON in loc de 480 Ron in mod normal.
Deci masinaria se rascumpara in ~8 zile.

Greutate Produs: 
40 kg
-+
2099.99
7.692
1.950,00 LEI
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?