CHINGA / BANDA TEXTILA ANCORARE SERE SI SOLARII 2CMX50M

54
20
45,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
CHINGATEXTILAANCORARESOLARII
Descriere / date tehnice: 

Chinga Textila pentru ancorarea foliei pe solar si a materialelor.

Descoperă soluția perfectă pentru securitatea și stabilitatea serei sau solariului tău de legume! Prezentăm cu mândrie Chinga Profesională pentru Ancorarea Foliilor de Solar, un produs inovator, flexibil și tratat UV, conceput pentru a rezista la condiții meteorologice variate și pentru a-ți asigura investiția în cultivarea plantelor. 

  1. Proiectată pentru Profesioniști: Acest produs reprezintă alegerea ideală pentru fermieri și grădinari profesioniști, fiind creat cu atenție la detalii pentru a satisface cerințele ridicate ale mediului agricol. Fiabilitatea sa este garantată, oferind o soluție eficientă pentru ancorarea și protejarea serei tale împotriva forțelor distructive ale vântului.
  2. Tratament UV Avansat: Chinga noastră pentru ancorarea foliilor de solar este echipată cu un tratament UV de ultimă generație, asigurând rezistență la radiațiile solare intense. Acest aspect esențial prelungește durabilitatea chingii și îi menține flexibilitatea în timp, făcându-l ideal pentru utilizarea pe termen lung.
  3. Flexibilitate Superioară: Fabricată în Coreea de Sud, această chingă impresionează prin flexibilitatea sa excepțională, permițându-ți să o adaptezi la orice formă de construcție a serei sau solariului. Indiferent de dimensiunea sau configurația structurii tale, această chingă se mulează perfect, asigurând o fixare sigură și uniformă a foliei.
  4. Rezistență la Vânt și Intemperii: Creată pentru a face față provocărilor climatice, Chinga Profesională pentru Ancorarea Foliilor de Solar este proiectată să reziste la rafalele puternice de vânt și să protejeze eficient folia solară împotriva deteriorării. Investiția ta în culturile de legume este în siguranță, indiferent de capriciile vremii.

Alege performanța și calitatea garantată a Chingii Profesionale pentru Ancorarea Foliilor de Solar și oferă-i serei tale protecția și stabilitatea de care are nevoie pentru a-ți oferi recolte bogate și sănătoase. Cu acest produs inovator, transformă-ți experiența de cultivare într-un succes durabil!

Se poate folosi si pentru decoratiuni.

Lungime aproximativa 48m - 52m

Greutate Produs: 
2 kg