Modalitati de Plata

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul nostru puteţi alege una din metodele de plată enumerate mai jos:

a) Plata prin Ordin de Plată - după efectuarea plaţii prin Ordin de Plată, clientul trebuie să transmită la adresa contact@agronomat.ro, în timp util, urmatoarele informaţii: numele, suma şi banca unde s-a efectuat plata. SACU DEVELOPMENT SRL-D nu îsi asumă responsabilitatea în cazul în care plata este efectuată de către client din proprie iniţiativă, clientul nu anunţă efectuarea plaţii sau transferul bancar nu se confirmă în intervalul în care rezervarea este activă. Astfel, în această situaţie, în care banii sunt încasaţi şi nu mai sunt produse pe stoc, compania va rambursa suma achitată.

b) Plata online cu Cardul - serviciu pus la dispozitie de EuPlatesc.ro (portal pentru plata online a produselor si serviciilor).

c) Plata la livrare/Ramburs - suma va fi colectată de curier in momentul predării coletului.

EuPlatesc.ro este o solutie de plati online si comert electronic dezvoltata de compania EuroPayment Services S.R.L. EuPlatesc.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate prin metode diferite de plata, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansate care, impreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA si "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, diminueaza riscurile asociate tentativelor de frauda electronica.

CARDURI ACCEPTATE