Cum Comand?

In scopul reducerii preturilor de comercializare a produselor pe acest site, am automatizat procesul de achizitionare iar comenzile se preiau pe email, telefonic sau plasate online.
Pentru a putea face o comandă pe site-ul nostru, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

1. ADĂUGAREA PRODUSELOR ÎN COŞ
Foloseşte meniurile de navigare pentru a putea ajunge la categoria de produse dorită. Pentru a găsi produsul dorit foloseşte şi funcţia de "Caută".  Unele din pagini contin butoane unde poti alege tipul de produs, intr-o pagina fiind incluse pana la 20 de produse, astfel oferim o experienta simpla de parcurs a site-ului si rapiditate in adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.
După ce ai găsit produsul dorit, adaugă-l în coşul de cumpărături apasând clic pe butonul cu denumirea "adaugă în coş". După adăugarea produsului, poţi să iţi continui cumpărăturile sau ai posibilitatea de a finaliza comanda accesând butonul "Pasul urmator" din coltul dreapta-jos al ecranului.

2. FINALIZARE COMANDĂ

3. ALEGEREA ADRESEI ŞI A MODALITĂŢILOR DE LIVRARE

4. ALEGEREA MODALITATII DE PLATA

5. CONFIRMAREA COMENZII
După finalizarea procesului de comandă online veţi fi anunţat de inregistrare comenzii printr-o notificare prin e-mail. Imediat ce coletul este ridicat, primesti din partea noastra sau a curierului un mesaj sau email.