GEOPAL 28MM PALAPLAST 100M/ROLA

Descriere: 
Marca: 
PALAPLAST
Cod Produs: 
GEOPALINCALZIRESERESISOLARII
Descriere / date tehnice: 

Incalzirea serelor cu apa fierbinte prin spirala din plastic.
Furtun special pentru incalzirea serelor, foarte util in anotimpul rece. Suprafata sa, permite transferul rapid de caldura datorat apei calde care circula prin acesta.
Furtunul Geopal nu trebuie ingropat, este suficient ca acesta sa fie asezat printre plante, acest sistem depasind cu mult alte sisteme de incalzire comune.  
Incalzirea este difuzata in toata sera prin radiatie, se produce incalzirea radacinilor si a plantei superioare, iar productia creste pana la 50% in timpul iernii.
Teava GEOPAL este fabricata din polietilena bruta (ÑE-100).
Teava GEOPAL este foarte fiabila in medii unde exista plante spinoase sau insecte care pot patrunde in tevi cu pereti subtiri, in timp ce prezinta rezistenta la eroziune si deformare de la ingrasamintele, substantele chimice si compozitia acida a solului.

Se recomanda utilizarea Racordului de Geopal 28 x 3/4'' pentru conexiunea la capatul de coloana printr-un colier de bransare, si Mufa de 28x28mm pentru innadirea furtunului unde este cazul.
Nu se recomanda utilizarea altor fittinguri deoarece vor ceda in foarte scurt timp, aceste mufe si racorduri cat si garnitura speciala au in compozite materiale rezistente la temperaturi ridicare!!

Greutate Produs: 
14 kg
-+
573.30
17
490,00 LEI
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?