10x Set complet microtub 50cm cu start conector si Pix Agronomat

14,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
Agronomat
Cod Produs: 
setmicrotub
Descriere / date tehnice: 

Optimizați sistemul de irigație cu Setul Complet de Irigare de 50cm – soluția supremă pentru un gradinarit precis și economisirea resurselor de apă.

Acest pachet integral conține:

Un Adaptor Robust: Ideal pentru conectarea sigură și rapidă la sursele de apă, adaptorul nostru este proiectat să reziste în condiții diverse, asigurând o performanță îndelungată și fără scurgeri.

Furtun Flexibil de 50 cm: Concepția sa versatilă permite extinderea ușoară pentru a ajunge exact acolo unde este nevoie, fără încurcături sau dificultăți de manevrare.

Spike Picurator: Elementul cheie al setului, spike-ul picurator este special conceput pentru a distribui apa în mod uniform la rădăcinile plantelor, promovând o absorbție eficientă și reducerea pierderilor prin evaporare.

Fiecare componentă a fost riguros testată pentru a asigura o funcționare optimă și durabilitate. Instalarea este intuitivă, făcând setul nostru ideal atât pentru amatorii de grădinărit, cât și pentru peisagiști profesioniști. Îmbunătățiți sănătatea plantelor și eficiența udării cu Setul Complet de Irigare de 50cm.

Greutate Produs: 
0.2 kg