Agent de daunare biodinamic impotriva tuta absoluta si musculita alba Voyager X 10ml-1L

10
20
8,00 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
ANTITUTAABSOLUTAMUSCULITAALBA
Descriere / date tehnice: 

Produsul, prin compozitia sa, este Autorizat in temeiul Regulamentului European (CEE) Nr. 2092/91 si mentinut conform art. 16 aliniatul (3) litera (c) din Regulamentul nr. 834/2007 si 889/2008 ANEXA II, fiind certificat pentru a fi folosit in AGRICULTURA ECOLOGICA (BIO).

VOYAGER X este un produs inovativ formulat pe baza de extract superconcentrat de inhibitori de hranire, Bacillus Thuringiensis 1x10^8 cfu, Lysinibacillus 1x10^8 cfu, Bacillus Subtilis 1x10^8 cfu, factori paralizanti pentru insecte, inhibitori ai hormonului de crestere, extracte vegetale cu rol insecticid (prin asfixie), glycol si ulei mineral USP.
Mixul de substante active combate cu succes larvele, ouale si adultii de Tuta Absoluta si Musculita Alba.

  VOYAGER X:
* inhiba hormonul de hranire al insectelor;
* afecteaza sistemul de orientare al insectelor;
* distruge larvele si ouale prin penetrarea peretilor acestora;
* distruge adultii de tuta absoluta prin asfixie si prin paralizie;
* inhiba hormonul de dezvoltare al insectelor.

Aplicat foliar, VOYAGER X actioneaza imediat asupra adultilor din ordinele DIPTERA si LEPIDOPTERA, dar si a musculitei albe, inhibandu-le capacitatea de hranire si orientare, le afecteaza sistemul neuromotor si ii distruge prin asfixie datorita mixului echilibrat dintre extractul vegetal superconcentrat, ulei mineral USP si glycol.
Aplicat prin sistemul de picurare, combate cu succes larvele si ouale daunatorilor (respectiv Tuta Absoluta si Musculita Alba), reprezentand in sine un insecticid extrem de eficient atunci cand sunt respectate dozele si recomandarile de aplicare.

VOYAGER X se aplica toamna imediat dupa eliberarea solariilor, prin sistemul de picurare, astfel:
5L in 1000 litri apa / 1000 metri patrati si in plin stadiu de vegetatie, atunci cand sunt observati primii adulti de Tuta Absoluta / respectiv Musculita Alba, in concentratie de 2% (2L VOYAGER X in 100 litri de apa).

Este important ca solul sa fie umed atunci cand se introduce in sistemul de picurare VOYAGER X, motiv pentru care se recomanda ca inainte de aplicare sa se porneasca sistemul de picurare doar cu apa.

ATENTIE! Pentru eficienta maxima se recomanda un tratament in toamna si un tratament in Primavara la identificarea primilor adulti de tuta absoluta, respectiv musculita alba.

VOYAGER X se prezinta sub forma de lichid vascos, de culoare rosu semi-transparent, 100% hidrosolubil. 

Doze recomandate:

2% (100ml in 5 litri apa) – aplicare foliara
0,5% (5L in 1000 litri apa) – tratarea solului / 1000 metri patrati
1% (1L in 100 litri apa) - tratarea foliei prin sprayere directa

ATENTIE!
La aplicare se recomanda a fi mixat cu apa calduta. Produsul contine extracte vegetale esentiale (superconcentrate) care pot precipita.
De asemenea, puteti observa sedimente de materie vegetala. Acestea apar cand afara temperatura scade (temperatura produsului scade sub 25 grade Celsius. Produsul isi pastreaza proprietatile. Acest lucru nu afecteaza calitatea.

Continut:
Bacillus Thuringiensis 1x10^8 ufc
Lysinibacillus Sphaericus 1x10^8 ufc
Bacillus Subtilis 1x10^8 ufc

Temperatura de pastrare:
10 - 25 grade celsius
Valabilitate: 36 luni

Greutate Produs: 
0.03 kg