Biostimulator organic lichid pentru toate tipurile de culturi vegetale Unifert H 250ml - 10L

15.6
20
13,00 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
UNIFERHTFERTILIZANTUNIVERSAL
Descriere / date tehnice: 

Fertilizant legumicol UNIFERT H: Îmbunătățește Solul și Stimulează Dezvoltarea Plantelor

Descoperă secretul unei recolte bogate și sănătoase cu fertilizantul UNIFERT H, special conceput pentru culturile legumicole. Acest fertilizant inovator îmbunătățește structura solului, crescând retenția și disponibilitatea nutrienților esențiali. Cu conținutul său bogat în acizi fulvici și humici, UNIFERT H stimulează activitatea microbiologică din sol, favorizând dezvoltarea rădăcinilor și optimizând preluarea fosforului.

Beneficiile UNIFERT H:

  1. Dezvoltare Radiculară: Crește viguros sistemul radicular al plantelor, asigurându-le o bază solidă pentru o creștere sănătoasă.

  2. Folosire Eficientă a Nutrienților: Optimizând metabolismul plantelor, UNIFERT H sporește preluarea fosforului și maximizează utilizarea nutrienților din sol.

  3. Stimularea Activității Foliare: Contribuie la dezvoltarea rapidă a foliajului, intensificând procesul de fotosinteză și îmbunătățind aspectul plantelor.

  4. Rezistență la Stres: Protejează plantele împotriva stresului, consolidându-le rezistența și vitalitatea.

  5. Creștere a Calității Rodului: Cu conținutul său de oxid de potasiu, UNIFERT H contribuie direct la dezvoltarea și coacerea rodului.

Mod de Aplicare Eficientă:

  • Fertigare (Picurare la Radacina): 1% - 10L în 1000 litri apă pentru o aplicare eficientă și directă la rădăcină.
  • Dozare Optimală: Aplică 2L/ha în 200 – 400 litri de apă pentru culturile legumicole, asigurându-ți o acoperire uniformă.

Conținut Valoros:

  • Acizi Humici și Fulvici: Cu un conținut de 2,5%, acești compuși esențiali contribuie la sănătatea plantelor și la procesele fundamentale de creștere.

Garantăm că UNIFERT H, utilizat în dozele recomandate, va aduce rezultate remarcabile atât în cantitate, pentru culturile mari, cât și în calitate. Asigură-ți o recoltă abundentă și sănătoasă cu UNIFERT H!

Temperatura de Păstrare Ideală: 10 - 25 grade Celsius. Descoperă puterea naturii într-un singur fertilizant!

Greutate Produs: 
0.3 kg