Radius SL dezinfectant ecologic pentru sere, gradini si solarii 1L-10L

30
20
25,00 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
RADIUSDEZINFECTANTSOL
Descriere / date tehnice: 

RADIUS SL este un produs ecologic pentru sere, gradini si solarii cu continut 100% natural. Produsul are in compozitia sa elemente de natura organica, iar rolul sau este de a mentine solul curat pentru o crestere si dezvoltare sanatoasa a plantelor.Formularea in suspensie lichida (H2O) permite o aplicare facila, fiind usor de administrat cu pompa direct pe sol, fara a mai fi nevoie de diluare.Atunci cand este cazul (cand solul este extrem de uscat) se recomanda diluarea produsului in proportie de 1:1 (10L Radius SL amestecat cu 10L de apa / 100 metri patrati).Solul este format din materie organica, minerale si flora bacteriana. RADIUS SL este un imunostimulator pentru microflora din sol; materia organica din produs asigura mentinerea echilibrului la nivelul solului, microorganismele benefice care fac parte din microflora fiind cele care contribuie in mod direct la inhibarea factorilor patogeni si a daunatorilor care pot supravietui de la un ciclu vegetal la urmatorul.Aplicarea RADIUS SL pe solurile din sere, gradini si solarii contribuie la dezvoltarea microorganismelor benefice.

Conține: Bacillus thuringiensis 0.5x106 cfu/ml, Bacillus pumilus 0.5x106 cfu/ml, Lysinibacillus sphaericus 0.5x106 cfu/ml, substanțe humice 1% fiind un insecto-fungicid pentru tratamentul solului.

MOD DE ACTIUNE
Microorganismele au diferite roluri, împiedică sporii de Rizoctonia și Fusarium să germineze. Crează o barieră fizică între spori și suprafața frunzelor. Bacteriile colonizează sporii fungilor, combat boli ca Făinarea, Mucegai, Alternaria, Antracnoza, Phomopsis. Produsul reduce semnificativ atacul dăunătorilor (larve de tanymecus, viermi sarma, buha etc.). Produsul are rolul de a menține solul curat pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă a plantelor.

MOD DE FOLOSIRE
10 l Radius SL în 10 l apă pentru a trata 100 m2. Produsul poate fi aplicat atat foliar (pe frunzele plantelor atunci cand acestea sunt in vegetatie), dar si radicular (la radacina plantelor). De aeeni se recomanda aplicarea de doua ori pe an, direct pe sol, respectiv primavara si toamna. Pentru aplicarea este necesar sa avem o temperatura in aer de cel putin 20 grade celsius si in sol de cel putin 12 grade celsius, pentru o eficienta cat mai mare. Este recomandabil ca solul sa fie umezit bine inainte, cu apa. Nu este obligatoriu ca pamantul sa fie frezat, iar produsul poate fi folosit si cand plantele sunt in vegetatie. Fiind un produs bio, plantele nu sunt afectate absolut deloc, ba mai mult, produsul are si rol biostimulator asupra acestora.

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE

Radius SL se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

RECOMANDARI DE APLICARE
Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII
A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR
Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT
Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii

TERMEN DE VALABILITATE
Doi ani de la data fabricatiei

Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 1165/2021

Greutate Produs: 
1.2 kg