TEAVA PEHD POLIETILENA HDPE PN10 25MM-110MM 25-200m/rola

55,00 LEI
Diametru
Lungime rola
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
TEAVAPOLIETILENAPEHD
Descriere / date tehnice: 

Teava de apă potabilă este un element crucial în orice proiect de infrastructură, iar firma Tehnoworld din Suceava este unul dintre cei mai respectați furnizori în domeniu.
Iată o descriere a tevilor de apă potabilă PN6 și PN10, precum și o scurtă privire asupra istoriei firmei pentru a evidenția experiența și calitatea produselor lor:

Descrierea tevilor de apă potabilă PN6 și PN10:

  1. Tevi de apă potabilă PN6: Aceste tevi sunt proiectate să suporte o presiune nominală de 6 bari și sunt ideale pentru aplicații rezidențiale și comerciale. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență la coroziune în timp.
  2. Tevi de apă potabilă PN10: Cu o presiune nominală de 10 bari, aceste tevi sunt potrivite pentru aplicații industriale și municipale unde presiunile mai mari sunt necesare. Ele oferă o rezistență excelentă la presiune și o durată lungă de viață, fiind adaptate pentru utilizare într-o gamă diversificată de proiecte.

Istoria firmei Tehnoworld din Suceava:

Fondată acum 21 de ani în Suceava, Tehnoworld a devenit un nume de încredere în domeniul furnizării de soluții de apă potabilă și infrastructură. Cu o echipă dedicată și o viziune centrată pe calitate și inovație, firma a câștigat încrederea clienților din întreaga regiune. Printre principalele aspecte care definesc firma se numără:

  • Experiență vastă în domeniu: Cu o experiență vastă în industrie, Tehnoworld a colaborat la numeroase proiecte importante de infrastructura nationala, consolidându-și expertiza și reputația în domeniu.
  • Calitate superioară a produselor: Produsele Tehnoworld sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și fiabilitatea în timp. Firma investește în tehnologii moderne și procese riguroase de control al calității pentru a asigura excelența în fiecare produs.
  • Angajament față de clienți: Firma este dedicată satisfacției clienților și oferă suport și consultanță specializată pentru fiecare proiect. Relația de lungă durată cu clienții este o prioritate pentru Tehnoworld.

De ce să alegeți Tehnoworld in colaborare cu Agronomat ?

  • Produse de încredere: Tevile de apă potabilă PN6 și PN10 oferite de Tehnoworld sunt garantate să îndeplinească cele mai înalte standarde de performanță și siguranță, se ofera la cerere certificate de calitate si conformitate, inclusiv fise tehnice.
  • Experiență și expertiză: Cu o istorie solidă și o echipă experimentată, Tehnoworld este partenerul ideal pentru proiectele dvs. de infrastructură.
  • Suport clienți dedicat: Firma oferă suport tehnic și consultanță pe tot parcursul proiectului, asigurându-se că obiectivele dvs. sunt îndeplinite cu succes.

În concluzie, Tehnoworld din Suceava este alegerea perfectă pentru orice proiect de apă potabilă, oferind produse de înaltă calitate și servicii personalizate, construind parteneriate durabile și fiind mereu orientați spre satisfacția clienților.

Puteti utiliza accesoriile de compresie din acest link:

https://agronomat.ro/produse/categorie/sisteme-irigatiiteava-si-accesori...

 

SE POT LIVRA PE BAZA DE COMANDA SI TEVI DE: 75MM, 90MM SI 110MM ( INTREBATI DISPONIBILITATEA SI MODUL DE LIVRARE IN FUNCTIE DE LOCALITATE )

Greutate Produs: 
4.5 kg