Extract lichid biodinamic din frunze de urzica Mana 100ml - 1l

15
20
12,00 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
INGRASAMANTURZICAMANA
Descriere / date tehnice: 

MOD DE ACTIUNE
Microorganismele au diferite roluri, împiedică sporii de Rizoctonia și Fusarium să germineze. Crează o barieră fizică între spori și suprafața frunzelor. Bacteriile colonizează sporii fungilor, combat boli ca Făinarea, Mucegai, Alternaria, Antracnoza, Phomopsis. Produsul reduce semnificativ atacul dăunătorilor (larve de tanymecus, viermi sarma, buha etc.). De asemenea, între dăunători se numără puricii trandafirilor, afide, tripși, viermi, musculițe. Datorită compoziției este și un tonic pentru plante ajutându-le să treacă mai ușor peste perioadele cu stres biotic și abiotic. Extractul de urzică are rol de insecticid, fungicid, îngrășământ, este bogată în azot, potasiu, calciu, fier, fosfor, în microorganisme, oligoelemente, complex vitaminic (A, B2, C, K), stimulează creșterea plantelor, le crește rezistenta la boli ca mana, rugina, făinarea, combate daunatori, printre care paduchii si paianjenii.

CONTINUT
Conține: Bacillus thuringiensis 0.5x104 cfu/ml, Bacillus pumilus 0.5x104 cfu/ml, Lysinibacillus sphaericus 0.5x104 cfu/ml, Bacillus megaterium 0.5x104 cfu/ml, Azospirillium lipoferum 0.5x104 cfu/ml, Azotobacter chroocoorum 0.5x104 cfu/ml, Extract de urzică 0.1% Insecto-fungicid pentru culturile de legume

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE
Mana se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

MOD DE FOLOSIRE
1 l Mana în 10 l apă pentru a trata 100 m2 .

RECOMANDARI DE APLICARE
Se aplică până la înflorire, preventiv și după înflorire tot preventiv la 2-3 săptămâni pe perioada de vegetație. Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII
A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR
Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT
Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE
Doi ani de la data fabricaţiei

 Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 1165/2021

Greutate Produs: 
0.15 kg