Fungicid ecologic impotriva caderii plantutelor din rasadnite, camp si solarii, Snipper 100 SL, 10 litri

300
13.333
260,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
FUNGICIDSNIPPER
Descriere / date tehnice: 

SNIPPER 100 SL este un produs ecologic cu puternic efect antifungic impotriva caderii plantutelor din rasadnite si din solarii (sau camp).

SNIPPER 100 SL are in compozitia sa Bacillus Pumilus (1x10^8 cfu/ml), o clasa de microorganisme care combate imediat Pythium aphanidermatum atat in rasadnite, cat  si dupa plantarea rasadurilor in solarii sau in camp.

Sporii de Bacillus Pumilus odata ajunsi in sol, populeaza cu colonii extrem de numeroase proximitatea plantei si produc un atac extrem de virulent impotriva factorului patogen pythium, responsabil pentru caderea plantutelor.
Odata instalati in sol, sporii de Bacillus Pumilus protejeaza plantele impotriva Pythium pentru 30-45 de zile, suficient ca plantele sa se dezvolte si sa nu mai fie afectate.

SNIPPER 100SL contine 1.000.000.000 cfu / ml (1 miliard de colonii formatoare de unitati / mililitru), adica o concentratie foarte ridicata de microorganisme antagoniste fata de Pythium.
Combaterea caderii plantutelor cu SNIPPER 100SL este precisa si permanenta. Odata eliminati din sol, sporii de pythium nu se vor mai dezvolta datorita prezentei coloniilor de Bacillus Pumilus.

Bacillus Pumilus este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice fungicide ecologice cu un spectru foarte larg de combatere (peste 30 de boli cunoscute ale culturilor vegetale).

Doze recomandate:

Legume/fructe in camp / solarii 

Picurare la radacina,dupa plantarea rasadurilor

solutie de 1% (10L in 1000 litri apa) / 100mp

Legume/fructe in rasadnite:

10ml la fiecare rasadnita, nediluat.

Continut:

1 x 10^8 cfu / ml Bacillus Pumilus

Greutate Produs: 
12 kg