Saci menaj cu snur grosi negri 35 si 60L

7
40
5,00 LEI
Ambalaj
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
SACIMENAJERIGRISICUSNUR
Descriere / date tehnice: 

Detalii tehnice:
35 litri (200g, 52X72CM 15buc/rola, 50buc/cutie, 22 microni)
60 litri (300g, 62X82CM 15buc/rola, 50buc/cutie, 24 microni)

Descoperă soluția perfectă pentru gestionarea eficientă a deșeurilor cu sacii menaj cu snur negri, disponibili în dimensiuni de 35 și 60 de litri. Fabricați pentru a rezista la utilizare intensivă, acești saci menaj sunt partenerii de încredere în orice mediu, de la casă până la spații comerciale.
Sacii menaj cu snur asigură o rezistență superioară la rupere și o capacitate de încărcare optimă, permițându-ți să îți gestionezi eficient deșeurile fără griji legate de scurgeri sau deteriorare.
Versatili și practici, sacii menaj cu snur negri sunt ideali pentru colectarea și eliminarea diverselor tipuri de deșeuri, de la resturi de bucătărie până la ambalaje sau alte materiale uzate. Designul cu snur permite închiderea sigură a sacului, menținând mirosurile neplăcute în interior și oferindu-ți un plus
de comoditate în gestionarea deșeurilor.
Indiferent dacă îi folosești acasă, la birou sau în spații comerciale, sacii menaj cu snur negri sunt alegerea perfectă pentru a-ți menține mediul curat și ordonat, fără a compromite rezistența sau fiabilitatea.
Optează pentru calitate și durabilitate cu sacii menaj cu snur negri - partenerii tăi de încredere în gestionarea eficientă a deșeurilor.
Comandă acum și experimentează simplitatea și eficiența în gestionarea deșeurilor în fiecare zi!

 

Greutate Produs: 
0.1 kg